Makuuhuoneen kevätsävyt minkkiä ja puuteriroosaa

Tämä valoisuus on jotain käsittämätöntä, niin kirkasta, kaunista ja toisaalta niin raivostuttavaa, sillä kevätvalo paljastaa kyllä säälimättä kaikki puutteet, tomun ja likaiset ikkunat. Melkein tarvitsisi laput silmille, sillä vielä ei ole kevätsiivouksen aika. Talvivärit ovat kuitenkin jo vaihtuneet hiukan keväisempiin, ja Olohuoneen beige värimaailma on hiukan siirtynyt muuallekin päin taloa.

Aikaisemmin jo hehkutinkin uutta päiväpeittoa ja lupasin siitä muutaman kuvan ja tässä niitä nyt olisi. Olen niin suunnattoman tyytyväinen hankintaan. Tämä silkkinen minkin värinen peite on tilattu White Companysta. Edellinenkin päiväpeite oli sieltä, mutta oli liian pieni uusittuun sänkyyn. Jos siis etsit oikein isoa päiväpeitettä tuolta löytyy Emperor-kokoa, joka on 3,0 metriä leveä ja 2,70 pitkä, ei ihan yleinen koko. Tällä peittyy varmasti hiukan isompikin sänky. Tämä päiväpeitto on siitä kiva, että se on ohuehko ja juuri sopivan kevyt. Minkin väristä peitettä on vielä kolmessa koossa saatavana edullisesti ja samaa mallia on myös helmen värisenä, mutta se ei ole alennuksessa. Päiväpeittoja voit käydä katselemassa tästä.

Edellinen päiväpeitto oli sellainen oikein paksu ja muhkea, ihana sekin, mutta sitä olisi hankala levittää näin isoon sänkyyn. White company tarjoaa päiväpeiton kaveriksi myös tyynyt samaa sarjaa eri kokoisina ja paljon erilaisia torkkupeittoja. Toimitus on sujuvaa ja nopeaa, ja kuten aikaisemmin jo mainostin, niin kannattaa odotella hyviä tarjouksia, sillä niitä tulee vähän väliä.

Puuteriroosaa puolestaan löytyy nyt varmaan joka kaupasta tyynynpäällisinä ja peittoina, ja Himla on minun suosikkini. Valmiiksi ryppyinen pellava ei silittelyjä kaipaa ja torkkupeitosta löytyy kaksi puolta, sillä toinen on valkoinen. Nämä ovat silityskammoisen ihmisen ihannemateriaaleja. Lene Bjerre tarjoilee myös puuterisia sävyjä makrametyylisesti solmituissa tyynyissä. Kummasti piristää, kun värit vaihtuvat hiukan kevyempiin. Mitään isoja vaihdoksia ei kuitenkaan tehdä, sillä meillä ei ole lainkaan verhoja ja matot ovat pääasiassa aina ne samat mustat nahkaiset.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/11686