Pitäkää Domino-suklaanne, meillä syödäänkin Domino-pannaria

Siinäpä sitten selittelevät miksei rajusti mainostettua Domino-suklaata saa kaupasta ennen toukokuuta. Sinisillä siivillä en ole ihan tähän hätään lentämässä ja laivalle en mene, jos ei ole ihan pakko, joten uutuussuklaa jää pojille ostamatta. Sen sijaan heitin Dominot pannariin ja tämä Domino-pannari on takuulla suklaata parempaa ja useamman maistajan mukaan 5/5, kyllä tällä aina yksi suklaa päihitetään.

Keskimmäinen poika oli eilen täällä Reposaaressa pilkkikisoissa, keli oli tuuleton ja aurinko lämmittää jo ihanasti, joten kolmen tunnin urakka sujui lähinnä nautiskellen. Pilkkiminen on varmaan raskasta puuhaa, sillä hiki oli ollut koko ajan tai sitten syynä oli äitiliinin määräämä tuplavarustus. Pakkasin pilkkijöille mukaan lämmintä pannaria, jota taidettiin siinä nyppimisen sivussa tarjoilla useamallekin halukkaalle. Poju söi kotona oman osansa historiankokeeseen lukiessa ja hymy oli herkässä, oli kuulemma sairaan hyvää. Ukkokin kehui, joten tätä ei voi kun suositella. Vapise Fazer, Domino-suklaanne on saanut varteenotettavan kilpailijan.

Domino-pannari

Ainekset

8 dl täysmaitoa

4 dl vehnäjauhoja

1 dl sokeria

1 tl suolaa

1 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

2 kpl kananmunia

100 g sulatettua voita

1 pkt Domino-keksejä

Tee näin:

Sekoita maidon joukkoon muut ainekset Dominoita lukuunottamatta, sekoita tasaiseksi seokseksi ja levitä leivinpaperin päälle pellille. Murustele Dominot rouheiksi paloiksi ja ripottele pannaritaikinan päälle. Paista pannaria 200 asteessa puolisen tuntia kunnes pinta on kauniin ruskea. Tarjoile vadelmahillon ja kermavaahdon kera.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/11676