Ystävänpäivän sydämellinen resepticocktail

Sokerihuurrutettu ystävän viikko on alkamassa ja tästä postauksesta löytyy useita eri vaihtoehtoja ystävänpäivän herkkuihin, valitse suosikkisi, klikkaile reseptiin ja toteuta. Ensimmäisenä SYDÄMELLINEN KAAKAOKAKKU, jonka varsin täyteläinen suklainen maku tulee siitä, että kaakao ja sokeri kiehautetaan maidon joukkoon. Olen käyttänyt tässä kookosmaitoa, joka antaa hienostuneen kookoksen maun kakkuun. Välissä on yksinkertaisesti kermavaahtoa sekä vadelmia.

Tämä HIENOSTUNUT YSTÄVÄNPÄIVÄKAKKU tekee nopeasti kauppansa ja on kohtuulllisen helppo valmistaa. Makunsa puolesta tämä sopii vaikka kuningattarelle ja erityisesti tietysti sille sydänystävälle. Mehevä kakku maistuu vadelmalle, kahville, suklaalle ja kahviliköörille.

PIPARKAKULTA MAISTUVA SUKLAAKAKKU vaatii hiukan enemmän askartelua, mutta maku on hurmaava. Jos piparin maku tuntuu liian talviselta, niin sen voi hyvin jättää pois. Suklaakakku on niin tuhtia ja suklaista, että tästä kakusta riittää isommallekin porukalle. Yllätä ystäväporukka itsetehdyllä kakulla.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/11387

2 kommenttia

2 pingiä

    • Kaura on 11.2.2018 at 00:37

    Nam! Ihana herkkupostaus.

  1. Tämä on nyt sitä aikaa, että pitää hiukan herkutella ♥

Kommentit eivät ole päällä.