Sininen hetki

Melkein haistan jo viikonlopun, luki tänään jonkun instakuvan yhteydessä ja se kyllä pitää paikkansa. Mitä pidemmälle talvi menee, sitä tärkeämmäksi viikonloput tulevat ja niitä odottaa ihan mahdottomasti. Nyt on menossa se hetki vuodesta, kun kulkee edestakaisin koepinkan kanssa ja yrittää saada kaikki maailman asiat järjestykseen ennen joululomaa. Yhdessä kädessä papereita ja toisessa kahvia, että pysyy virkeänä. Täällä tosin tuulee nyt suorastaan myrskylukemissa ja tuntuu että ihan läpi talon käy pienoinen viuru, tuulettuu siis ajatukset saman tien. Harmi että se kaunis pakkashuuru katosi.

Viikonloppu tulossa, mikä ihana tekosyy pakkautua sohvan nurkkaan ja hommata jotain pientä purtavaa ja suunnitella mukavaa tekemistä. Meillä on toivottu itsetehtyä joulukalenteria ja sen teko on vielä auttamatta kesken, miten ihminen voikin olla joissain asioissa näin hidas. Viime vuonna kalenterista löytyi kaikkea pientä tarpeellista tavaraa ja sitä availtiin vuoronperään, oli loppujen lopuksi aikamoinen menestys. Tämän viikonlopun to do -listalla on lisäksi joululeipomiset lainapojan kera sekä pienet joululahjojen näpertelyt hänen kanssaan, katsotaan mitä saamme aikaiseksi. Uskomatonta, että joulukuu on ihan nurkan takana.

P.S Päivän sininen hetki mustikkaisen Vodka Tonicin seurassa. Eksoottisemman maun saat kun korvaat mustikat parilla kiivin viipaleella.

Mustikkainen vodka tonic

Ainekset

1 dl vodkaa

5 dl tonicia

0,5 l jäitä

1-2 dl jäisiä mustikoita

0,5 kpl sitruunaa

Tee näin:

Laita lasit täyteeen jäitä sekä mustikoita, kaada joukkoon vodka, lisää tonic, koristele sitruunalla, sekoita ja nauti.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/11341

1 kommentti

1 ping

    • Peggy on 1.12.2018 at 09:27

    Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää ja skool, sininen hetki.

Kommentit eivät ole päällä.