Joulukuu 16: Juustokranssi

Yksi tämän joulun sesonkituote on juustokranssi, joita on jo nähty montaa erilaista mallia. Ongelma kokonaan juustolla tehdyssä isossa kranssissa on se, että syöjiä pitää olla paljon, sillä valmiiksi palastellut juustot kuivuvat nopeasti. Tästä syystä meillä tehtiin tällainen hiukan kevyempi kranssi, jossa pohjana on timjamia, joka muuten tuo kotiin maailman ihanimman tuoksun. Juustoja, hilloja, pähkinöitä, mandariinia ja viinirypäleitä on sijoitettu kranssiin vain pieniä määriä ja ne tulevatkin melkein kerralla syödyksi. Timjami ja loput juustot lähtivät lopuksi maustamaan kinkkuperunalaatikkoa. Jälleen ylpeänä esittelen kaunista juustotarjotinta, joka on keskimmäisen pojan omin käsin värkkäämä, samanlaisen mutta hiukan pienemmän sain myös pojulta tänä syksynä, kyllä kelpaa.

Permanent link to this article: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/10862