Joulukuu 5: Paahtimoterveisiä Mokkamestareilta

Tuotteet saatu Mokkamestareilta blogiyhteistyön merkeissä.

Jos tuhlaa ison osan elämästään juomatta kahvia, pitää loppuajan ottaa siitä joka päivä ilo irti ja  kannattaakin panostaa hippasen laadukkaampaan tavaraan. Tampereen Mokkamestareiden paahtimon tuoksut tulevat melkein tänne meille saakka ja viimeistään siinä vaiheessa kun saa kahvipussin auki. Mokkamestarit, joka syntyi intohimosta ja rakkaudesta kahviin, rohkeudesta sekä seikkailumielestä tarjoaa vastapaahdettua erikoiskahvia sekä mainioita Teetaikurit teetuotteita. Verkkokaupasta löytyy lisäksi makusiirapeita ja kahvinkeittoon tarvittavaa välineistöä. Vuosien mittaan laadukkaan kahvin kysyntä on Mokkamestareilla kasvanut niin paljon, että paahtimon tiloja ja koneita on päästy uusimaan ja kahvivalikoimaa laajennettu. Valikoimissa onkin yli 50 erilaista kahvilaatua. Ja mikä parasta, Tampereella pyörähtäessään voi poiketa Verkatehtaankadulle kahvittelemaan ihastuttavaan kahvila-myymälään. Vastapaahdetun kahvin voi sieltä myös napata mukaansa. Tämä on taas niitä tarinoita, että ei voi kuin ihailla, on haave, rohkeus toteuttaa se ja tulos on loistava.

Tässä on muuten oiva keino ostaa joululahjat helposti ja nopeasti. Kahvi ja tee ilahduttavat saajiaan, sillä erinomaisen laadun lisäksi tuotteet on pakattu varsin kauniisti. Herkuttelijalle ei jää ylimääräistä tavaraa pyörimään. Joulukahvit on kääritty punaiseen, toisesta löytyy kanelin ja hasselpähkinän makua, luomujoulukahvissa on tummempi paahtoaste ja maussa marjaisuutta sekä tummasuklaata. Jauhatuksista ja paahtoasteista kannattaa lukea lisää Mokkamestareiden verkkosivuilta. Jokaisen kahvin kohdalla on näpsäkästi koottuna olennaisimmat tiedot valintaa varten ja voin sanoa, että se on vaikea, sillä yksi jos toinenkin laatu houkuttaa. Mokkamestarit täyttää lahjoita jouluiloa -korejamme tee- ja kahvipaketeilla, kiitos kaunis tästä.

Teetaikurit tarjoaa teetä joka paitsi maistuu erinomaiselta myös tuoksuu ihastuttavalta. Miltä kuulostaa mustikkavanilja, granaattiomena, japanilainen vihreä luomutee Sencha Uji, villikirsikka tai vaikka karhunvatukka. Joulupukin pakettiin kannattaa valita Tähti tee, josta löytyy omenaa, kanelia, mantelia ja vaniljaa. Täytyy myöntää että kallistun itse enemmän kahvien puolelle, mutta rakastan sitä tuoksua mikä näistä leijailee koko kotiin. Meidän teenjuojat ovat vallan hullaantuneita ja tällä hetkellä suosikki on Valo tee, joka on kausituote.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/10725