Joulukuu 3: Kultasuklaa, päivä prinsessana

Tuotteet saatu Kultasuklaalta blogiyhteistyön merkeissä.

Paras tapa pitää lippu korkealla on ottaa ihan oma prinsessapäivä aina välillä. Minä en ole niinkään juhlijatyyppiä, eikä huulipunat ja punakynnet kuulu päivittäiseen luukkiin, mutta jos kyse on suklaisesta korkokengästä saa minustakin hetkessä juhlijan, varsinkin kun kenkä on täynnä ruususuklaata. Ja se prinsessapäivä, se sisältää paljon suklaata, höyryävän kuumaa tummaa kahvia, jännittävän elokuvan, villasukat ja lämpimän peiton. Näistä on minun ihan itselle vaan -päiväni tehty. Joulukuu on paras kuukausi tähän herkutteluun, sillä silloin annan itselleni luvan syödä suklaata ihan niin paljon kuin hyvältä tuntuu. Pysyy varsin varmasti paremmalla tuulella ja koko kuukausi on yhtä juhlaa vaan.

Suklaan syömiseni kanssa olen sen verran tarkka, että lähes sataprosenttisesti suosin suomalaista. Voin olla varma mitä tuotteet sisältävät, eikä tarvitse arpoa maun kanssa onko hyvää vai eikö ole. Nämä kuvissa olevat suklaat ovat Kultasuklaan joulun juhliin -sivulta. Kultasuklaa osallistuu joulun hyväntekeväisyyskampanjaamme ja täyttää joulukoreja suklaalla. He valmistavat eurooppalaisilla menetelmillä taidokkaasti käsityönä tehtyjä suklaita Iiittalassa Lasimäellä ja yritys tunnetaankin innovatiivisesta suunnittelusta ja tuoteuutuuksista, joita ovat viime vuosina olleet salmiakki- ja piparisuklaa. Katselin Kultasuklaan nettikaupasta, että piparisuklaata voi tilata kilon levynä, kyllä sillä yhden prinsessapäivän pärjää.

Luulisin, ettei tarvitse näiden suklaiden kauneudesta sen enempää mainita, se taitaa näkyä kuvista ja mikä parasta tällaisena laiskana kulkijana voin tilata näitä ympäri vuoden suoraan netistä Kultasuklaan sivuilta. Viime joulut olen yrittänyt ilahduttaa ystäviäni syötävillä lahjoilla, sillä ihmisillä tuntuu olevan niin paljon sitä tavaraa. Suklaalla saa mielen iloiseksi ja kauniisti pakatut rasiat on mukava ojentaa sille tärkeälle ystävälle.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://tyrniajatyrskyja.fi/arkistot/10700